-
1
-
2
-
3
Inhibitory effects of hexahydro-β-acids in LPS-stimulated murine macrophage
Veröffentlicht in Journal of functional foods
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
EFFECT OF OXYGEN-ENRICHED ATMOSPHERES ON STORAGE QUALITY OF PACKAGED FRESH MEAT
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
7
-
8
Effects of extrusion conditions on sensory properties of corn meal extrudates
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Starch/Solute Interaction in Water Sorption as Affected by Pretreatment
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
INSTRUMENTAL AND SENSORY CHARACTERISTICS OF ORANGE OIL OXIDATION
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
20
Storage quality of bananas packaged in selected permeability films
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel