-
1
137Cesium (137Cs) assessment in wild boars from northwestern Italy
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
2
-
3
Use of Biomolecular Tools to Control the Labels of Ethnic Food Coming from Eastern Europe
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
4
-
5
Safety assessment of traditional Plaisentif cheese
Veröffentlicht in Italian journal of food safety
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
sup.137Cesium assessment in wild boars from northwestern Italy
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Analysis of Information on Food Chain in Europe and Piedmont Region, Italy
Veröffentlicht in Italian journal of food safety
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
137 Cesium ( 137 Cs) assessment in wild boars from northwestern Italy
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
18
137Cesium (137Cs) assessment in wild boars from northwestern Italy
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
19
Distinguishing industrial meat from that of indigenous chickens with molecular markers
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
20