-
1
-
2
-
3
-
4
Feeding to Produce n-3 Fatty Acid-enriched Table Eggs
Veröffentlicht in The Journal of Poultry Science
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Importance of sensory evaluation in assessment of egg quality
Veröffentlicht in Poljoprivreda (Osijek, Croatia)
VolltextArtikel -
8
Enriched eggs as a source of n-3 polyunsaturated fatty acids for humans
Veröffentlicht in Acta veterinaria Brno
VolltextArtikel -
9
Enrichment of table eggs with lutein
Veröffentlicht in Poljoprivreda (Osijek, Croatia)
VolltextArtikel -
10
HUMAN AND MARE'S MILK - PROTEIN FRACTION AND LIPID COMPOSITION
Veröffentlicht in Poljoprivreda (Osijek, Croatia)
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
KVALITETA KONZUMNIH JAJA NA HRVATSKOME TRŽIŠTU
Veröffentlicht in Poljoprivreda (Osijek, Croatia)
VolltextArtikel -
14
QUALITY OF TABLE EGGS ON THE CROATIAN MARKET
Veröffentlicht in Poljoprivreda (Osijek, Croatia)
VolltextArtikel -
15
THE INCREASE OF THE N-3 PUFA CONTENT IN EGGS
Veröffentlicht in Poljoprivreda (Osijek, Croatia)
VolltextArtikel -
16
-
17
Feeding to Produce n-3 Fatty Acid-enriched Table Eggs
Veröffentlicht in The Journal of Poultry Science
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
EQUATIONS FOR LEAN SHARE ESTIMATION IN SWINE CARCASSES IN CROATIA
Veröffentlicht in Poljoprivreda (Osijek, Croatia)
VolltextArtikel