-
1
Analysis of phosphofructokinase-1 activity as affected by pH and ATP concentration
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Spectro 1-A Potential Spectrophotometer for Measuring Color and Myoglobin Forms in Beef
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Myosin heavy chain isoform and metabolic profile differ in beef steaks varying in tenderness
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
8
-
9
Muscle proteolysis is differentially influenced by mitochondrial intactness
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Injection of iodoacetic acid into pre-rigor bovine muscle simulates dark cutting conditions
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Regulation of NADPH oxidase 5 by protein kinase C isoforms
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
18
Oxysterol Restraint of Cholesterol Synthesis Prevents AIM2 Inflammasome Activation
Veröffentlicht in Cell
VolltextArtikel -
19
XRN2 Links Transcription Termination to DNA Damage and Replication Stress
Veröffentlicht in PLoS genetics
VolltextArtikel -
20