-
1
-
2
Antibacterial activity of endophytic fungi isolated from conifer needles
Veröffentlicht in African journal of biotechnology
VolltextArtikel -
3
Identification of buckwheat ( Fagopyrum esculentum Moench) aroma compounds with GC–MS
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
4
Salicylaldehyde is a characteristic aroma component of buckwheat groats
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
The content of fagopyrin and polyphenols in common and tartary buckwheat sprouts
Veröffentlicht in Acta Pharmaceutica
VolltextArtikel -
8
-
9
Comparison of isolation methods for the determination of buckwheat volatile compounds
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Aroma Compounds in Buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) Groats, Flour, Bran, and Husk
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
Infuence of MHC on odour perception of 43 chemicals and body odour
Veröffentlicht in Open life sciences
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20