-
1
Ice crystal interspacing in frozen foods
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
2
Raman hyperspectral imaging and analysis of fat spreads
Veröffentlicht in Journal of Raman spectroscopy
VolltextArtikel -
3
-
4
Bread crispness and morphology can be controlled by proving conditions
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
The use of ATR-FTIR imaging to study coated oil capsules
Veröffentlicht in Vibrational spectroscopy
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Rehydration kinetics of freeze-dried carrots
Veröffentlicht in Innovative food science & emerging technologies
VolltextArtikel -
13
-
14
The mechanical properties of model-compacted tablets
Veröffentlicht in Journal of materials science
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Correlative microscopy of detergent granules
Veröffentlicht in Journal of microscopy (Oxford)
VolltextArtikel -
18
-
19
Magnetic resonance imaging of single rice kernels during cooking
Veröffentlicht in Journal of magnetic resonance (1997)
VolltextArtikel -
20