-
1
Dietary lipid sources on the fatty acid profile of swine fat: a review
Veröffentlicht in Ciência rural
VolltextArtikel -
2
-
3
Dietary soybean oil modulates fatty acid composition of pork
Veröffentlicht in Tropical animal health and production
VolltextArtikel -
4
Chromium and energy restriction as substitutes for ractopamine in finishing gilts diet
Veröffentlicht in Ciência rural
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
Sequential metabolizable energy plans for piglets from 7 to 30 kg
Veröffentlicht in Ciência rural
VolltextArtikel -
9
Meta-analysis of recommended digestible lysine levels for primiparous lactating sows
Veröffentlicht in Ciência rural
VolltextArtikel -
10
Nutritional plans of digestible phosphorus for gilts from 30 to 100 kg
Veröffentlicht in Revista brasileira de zootecnia
VolltextArtikel -
11
Dietary net energy for gilts from 25 to 100 kg body weight
Veröffentlicht in Revista brasileira de zootecnia
VolltextArtikel -
12
Dietary net energy plans for barrows from 25 to 100 kg body weight
Veröffentlicht in Revista brasileira de zootecnia
VolltextArtikel -
13
Nutritional plans of digestible phosphorus for growing-finishing barrows
Veröffentlicht in Revista brasileira de zootecnia
VolltextArtikel -
14
-
15
Ractopamine concentration on the lipid profile of swine fat and meat
Veröffentlicht in Ciência rural
VolltextArtikel -
16
Níveis de energia líquida para suínos machos castrados em terminação
Veröffentlicht in Ciência rural
VolltextArtikel -
17
Net energy and ractopamine levels for barrows weighing 70 to 100kg
Veröffentlicht in Ciência rural
VolltextArtikel -
18
Chromium and feed restriction as alternative strategies to ractopamine in finishing pigs
Veröffentlicht in Ciência rural
VolltextArtikel -
19
-
20