-
1
Properties and synthesis of poly(aspartic acid) and its derivatives
Veröffentlicht in Polimery
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Leaves of White Beetroot As a New Source of Antioxidant and Anti-Inflammatory Compounds
Veröffentlicht in Plants (Basel)
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Assessment of the Starch-Amylolytic Complex of Rye Flours by Traditional Methods and Modern One
Veröffentlicht in Materials
VolltextArtikel -
11
Wholemeal Spelt Bread Enriched with Green Spelt as a Source of Valuable Nutrients
Veröffentlicht in Processes
VolltextArtikel -
12
-
13
Management of Pelvic Pain in Patients with Crohn's Disease-Current Overview
Veröffentlicht in Journal of clinical medicine
VolltextArtikel -
14
Drying Kinetics, Grinding Characteristics, and Physicochemical Properties of Broccoli Sprouts
Veröffentlicht in Processes
VolltextArtikel -
15
Risk Stratification of Endoscopic Submucosal Dissection in Colon Tumors
Veröffentlicht in Journal of clinical medicine
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Foreign bodies in the rectum – an unusual surgical problem
Veröffentlicht in Polski przeglád chirurgiczny
VolltextArtikel -
19
-
20