-
1
Starch production and industrial use
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
2
-
3
Properties of potato starch: Effects of genotype and growing conditions
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
4
-
5
Photosynthesis in the Pericarp of Developing Wheat Grains
Veröffentlicht in Journal of experimental botany
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Carbon dioxide fixation by detached cereal caryopses
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel -
9
Temperature effects on starch granules in developing barley grains
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
10
-
11
Natural Protoplast Dunaliella as a Source of Protein
Veröffentlicht in Applied and Environmental Microbiology
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Combining high-amylose and waxy starch mutations in barley
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Purification and fractionation of potato amyloplasts
Veröffentlicht in Analytical biochemistry
VolltextArtikel -
18
-
19
Light-Dependent CO2 Retrieval in Immature Barley Caryopses
Veröffentlicht in Journal of experimental botany
VolltextArtikel -
20
Starch Synthetase: Comparison of UDPG and ADPG as Glucosyl Donors in Immature Barley Endosperm
Veröffentlicht in Planta
VolltextArtikel