-
1
-
2
-
3
Nuclear magnetic resonance imaging of fresh and frozen courgettes
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
4
-
5
Visualisation of the hydration of food by nuclear magnetic resonance imaging
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Proton nuclear magnetic resonance relaxation studies of dry gluten
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
High-power 13C and 1H nuclear magnetic resonance in dry gluten
Veröffentlicht in Magnetic resonance in chemistry
VolltextArtikel -
15
-
16
A Robust NMR Method for Diffusion-Weighted NMR Imaging
Veröffentlicht in Journal of magnetic resonance. Series A
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
High‐power 13 C and 1 H nuclear magnetic resonance in dry gluten
Veröffentlicht in Magnetic resonance in chemistry
VolltextArtikel -
20