-
1
Lipidomics reveals the changes in lipid profile of flaxseed oil affected by roasting
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
Novel Grade Classification Tool with Lipidomics for Indica Rice Eating Quality Evaluation
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
3
-
4
Factors Affecting Sensory Quality of Cooked japonica Rice
Veröffentlicht in Rice science
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Metabolomic Analysis Reveals Insights into Deterioration of Rice Quality during Storage
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
10
Storage Drives Alterations of Proteomic and Protein Structural Properties in Rice (Oryza sativa L.)
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Foxtail Millet: Production Status, Advances in Health Benefits and Its Mechanism
Veröffentlicht in Shipin gongye ke-ji
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20