-
1
-
2
-
3
Effect of edible coatings on the quality of frozen fish fillets
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
4
-
5
Factors affecting wafer sheet quality
Veröffentlicht in International journal of food science & technology
VolltextArtikel -
6
-
7
Dynamic rheological properties of dough as affected by amylases from various sources
Veröffentlicht in Die Nahrung
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Theory of Ferroelectric ZrO2 Monolayers on Si
Veröffentlicht in Journal of physical chemistry. C
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Ferroelectric ZrO2 Monolayers as Buffer Layers between SrTiO3 and Si
Veröffentlicht in Journal of physical chemistry. C
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
Ferroelectric ZrO 2 Monolayers as Buffer Layers between SrTiO 3 and Si
Veröffentlicht in Journal of physical chemistry. C
VolltextArtikel -
19
Theory of Ferroelectric ZrO 2 Monolayers on Si
Veröffentlicht in Journal of physical chemistry. C
VolltextArtikel -
20