-
1
In memory of...remembering Florence Low--past president of AAFCS
Veröffentlicht in Journal of family and consumer sciences
VolltextArtikel -
2
Human Metabolism of L-Ascorbic Acid and Erythorbic Acid
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
3
alpha-Naphthaldehyde and Certain of its Derivatives
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
4
Some Alkyl Esters of Levulinic Acid
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
5
A Composite reagent for calcium
Veröffentlicht in Industrial & engineering chemistry. Analytical edition
VolltextArtikel -
6
-
7
III. Technology of Sucrose Octaauml;cetate and Homologous Esters
Veröffentlicht in Industrial and engineering chemistry
VolltextArtikel -
8
Halogeno-alkyl Glycosides. I. Monohalogeno-alkyl Derivatives
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
9
Halogeno-alkyl Glycosides. II. Dihalogeno-alkyl Derivatives
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
10
Sex as a Factor in Blood Levels of Ascorbic Acid1
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
11
-
12
Protein and Lysine as Factors in the Cariogenicity of a Cereal Diet
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
13
Variability in the Measure of Total Ascorbic Acid Utilization by the Human123
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
14
REDUCED AND TOTAL ASCORBIC ACID VALUES OF THIRTY-FOUR FOODS
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
15
REDUCED AND TOTAL ASCORBIC ACID VALUES OF THIRTY‐FOUR FOODSabc
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
16
REDUCED AND TOTAL ASCORBIC ACID VALUES OF THIRTY‐FOUR FOODS a b c
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Use of Government-Donated Foods by Married Students1
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
20