-
1
DRD2: Bridging the Genome and Ingestive Behavior
Veröffentlicht in Trends in cognitive sciences
VolltextArtikel -
2
Odor/taste integration and the perception of flavor
Veröffentlicht in Experimental brain research
VolltextArtikel -
3
Integration of Sweet Taste and Metabolism Determines Carbohydrate Reward
Veröffentlicht in Current biology
VolltextArtikel -
4
-
5
Amygdala response to sucrose consumption is inversely related to artificial sweetener use
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Experience-Dependent Neural Integration of Taste and Smell in the Human Brain
Veröffentlicht in Journal of neurophysiology
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
S99 A Functional Variant of Elafin with Improved Anti-Inflammatory Activity
Veröffentlicht in Thorax
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Crossmodal integration – insights from the chemical senses
Veröffentlicht in Trends in neurosciences (Regular ed.)
VolltextArtikel -
16
PO-314 Loss of host secretory leukocyte protease inhibitor reduces lung adenocarcinoma burden
Veröffentlicht in ESMO open
VolltextArtikel -
17
Human cortical gustatory areas: A review of functional neuroimaging data
Veröffentlicht in Neuroreport
VolltextArtikel -
18
-
19
Increased taste intensity perception exhibited by patients with chronic back pain
Veröffentlicht in Pain (Amsterdam)
VolltextArtikel -
20
Taste and Olfactory Intensity Perception Changes Following Left Insular Stroke
Veröffentlicht in Behavioral neuroscience
VolltextArtikel