-
1
-
2
-
3
The Application of Artificial Intelligence and Big Data in the Food Industry
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
4
Effects of Morphology on the Bulk Density of Instant Whole Milk Powder
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
5
Assessing and Quantifying the Surface Texture of Milk Powder Using Image Processing
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Effects of morphology on the dispersibility of instant whole milk powder
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Detection of Dispersibility and Bulk Density of Instant Whole Milk Powder Based on Residual Network
Veröffentlicht in Shípĭn kēxué
VolltextMagazinearticle -
19
Effect of Liquid Smoke Prepared by Thermal Pyrolysis on Flavor Characteristics and Consumer Acceptability of Sirloin Steak
Veröffentlicht in Shípĭn kēxué
VolltextMagazinearticle -
20