-
1
-
2
-
3
Effects of hawthorn seed oil on plasma cholesterol and gut microbiota
Veröffentlicht in Nutrition & metabolism
VolltextArtikel -
4
Galangin inhibits α-glucosidase activity and formation of non-enzymatic glycation products
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
5
Effects of Thermally-Oxidized Frying Oils (Corn Oil and Lard) on Gut Microbiota in Hamsters
Veröffentlicht in Antioxidants
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Additional mechanism for selective absorption of cholesterol and phytosterols
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
11
-
12
Inhibitory effect of epicatechin gallate on protein glycation
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
13
-
14
The inhibition of oleanolic acid on protein non-enzymatic glycation
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20