-
1
-
2
-
3
-
4
A comprehensive study of red wine properties according to variety
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
5
Fructans and major compounds in onion cultivars ( Allium cepa)
Veröffentlicht in Journal of food composition and analysis
VolltextArtikel -
6
Chemical characterization of Opuntia dillenii and Opuntia ficus indica fruits
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
7
-
8
Influence of copigmentation and phenolic composition on wine color
Veröffentlicht in Journal of food science and technology
VolltextArtikel -
9
-
10
Flavonoids in Onion Cultivars (Allium cepa L.)
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
11
-
12
Physicochemical characteristics of minor monofloral honeys from Tenerife, Spain
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
13
Mineral and trace element concentrations in cultivars of tomatoes
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20