-
1
Re‐evaluation of polydextrose (E 1200) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
2
Re‐evaluation of ammonium phosphatides (E 442) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Re‐evaluation of xanthan gum (E 415) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
9
-
10
Re‐evaluation of sodium nitrate (E 251) and potassium nitrate (E 252) as food additives
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
11
-
12
Re‐evaluation of glycerol (E 422) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
Increased levels of polychlorobiphenyls in Italian women with endometriosis
Veröffentlicht in Chemosphere (Oxford)
VolltextArtikel -
17
Re‐evaluation of benzyl alcohol (E 1519) as food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Re‐evaluation of lecithins (E 322) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel