-
1
-
2
Relationship between beef consumer tenderness perception and Warner–Bratzler shear force
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Ultralow-Dark-Current CdHgTe FPAs in the SWIR Range at CEA and Sofradir
Veröffentlicht in Journal of electronic materials
VolltextArtikel -
7
The use of principal component analysis (PCA) to characterize beef
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
8
Status of p-on-n Arsenic-Implanted HgCdTe Technologies
Veröffentlicht in Journal of electronic materials
VolltextArtikel -
9
Planar p-on-n HgCdTe FPAs by Arsenic Ion Implantation
Veröffentlicht in Journal of electronic materials
VolltextArtikel -
10
Lipomatous muscular ‘dystrophy’ of Piedmontese cattle
Veröffentlicht in Animal (Cambridge, England)
VolltextArtikel -
11
Polymorphism of the GHR gene in cattle and relationships with meat production and quality
Veröffentlicht in Animal genetics
VolltextArtikel -
12
Effect of castration on meat quality in Piemontese cattle
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
13
Recent progress for HGCDTE quantum detection in France
Veröffentlicht in Infrared physics & technology
VolltextArtikel -
14
Status of HgCdTe bicolor and dual-band infrared focal arrays at LETI
Veröffentlicht in Journal of electronic materials
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
Effect of the leptin c.73T>C mutation on carcass traits in beef cattle
Veröffentlicht in Animal genetics
VolltextArtikel -
19
Inductively coupled plasma etching of HgCdTe using a CH4-based mixture
Veröffentlicht in Journal of electronic materials
VolltextArtikel -
20