-
1
-
2
-
3
-
4
Influence of malting conditions on quality of finger millet malt
Veröffentlicht in Journal of the Institute of Brewing
VolltextArtikel -
5
Quality changes in HTST processing of rice parboiling
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Effect of Popping on the Properties of Some Millet Starches
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
10
Nutritive value of malted millet flours
Veröffentlicht in Qualitas Plantarum Plant Foods for Human Nutrition
VolltextArtikel -
11
In vitro digestibility of starch from native and germinated pigeon pea (Cajanus cajan L.)
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
12
-
13
Factors affecting the puffing quality of paddy
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Physico-chemical characteristics of starches from chick pea, cow pea and horse gram
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
20