-
1
Quality changes in HTST processing of rice parboiling
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
2
-
3
Influence of malting conditions on quality of finger millet malt
Veröffentlicht in Journal of the Institute of Brewing
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Nutritive value of malted millet flours
Veröffentlicht in Qualitas Plantarum Plant Foods for Human Nutrition
VolltextArtikel -
9
In vitro digestibility of starch from native and germinated pigeon pea (Cajanus cajan L.)
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
10
Factors affecting the puffing quality of paddy
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
11
Effect of Popping on the Properties of Some Millet Starches
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Some effects of vitamin B6 deficiency on fat metabolism in rats
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
Effect of Vitamin B12 Deficiency on Liver Dehydrogenase Activity in Rats
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
19
Physico-chemical characteristics of starches from chick pea, cow pea and horse gram
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
20