-
1
Compositional and nutritional studies on edible wild mushroom from northeast India
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
Nutritional and short term toxicological evaluation of Perilla seed oil
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Carotene content of some common and less familiar foods of plant origin
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
A sensitive kinetic assay for the determination of iodine in foodstuffs
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
8
Spirulina as a source of vitamin A
Veröffentlicht in Plant foods for human nutrition (Dordrecht)
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Polyphenoloxidase Activity in Germinated Legume Seeds
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
12
Trace element composition of common oilseeds
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
MINERAL AND TRACE ELEMENT COMPOSITION OF MAIZE
Veröffentlicht in Current science (Bangalore)
VolltextArtikel -
20
Nutrient composition of barbada or malmandi (Indigofera glandulosa)
Veröffentlicht in Current science (Bangalore)
VolltextArtikel