-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Carotenoid composition of three bloom-forming algae species
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
6
-
7
Capsoneoxanthin, a new carotenoid isolated from the fruits of Asparagus falcatus
Veröffentlicht in Tetrahedron letters
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Separation and identification of lutein derivatives in processed foods
Veröffentlicht in Chromatographia
VolltextArtikel -
11
Supramolecular exciton chirality of carotenoid aggregates
Veröffentlicht in Chirality (New York, N.Y.)
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Investigation of carotenoid composition of paprika paste
Veröffentlicht in Chromatographia
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Color and chirality: carotenoid self-assemblies in flower petals
Veröffentlicht in Planta
VolltextArtikel -
18
Direct evidence of microscopic homogeneity in disordered solids
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
19
Carotenoid Composition in the Fruits of Asparagus officinalis
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
20