-
1
-
2
-
3
Quantification of in Vivo Colonic Short Chain Fatty Acid Production from Inulin
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Molecular Basis of Processing Wheat Gluten toward Biobased Materials
Veröffentlicht in Biomacromolecules
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
The role of gluten in a pound cake system: A model approach based on gluten–starch blends
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
14
An X-ray study of hydrothermally treated potato starch
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
15
-
16
The impact of baking time and bread storage temperature on bread crumb properties
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Carotenoids in Raw and Parboiled Brown and Milled Rice
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
20