-
1
-
2
Review: near infra-red analysis of food
Veröffentlicht in International journal of food science & technology
VolltextArtikel -
3
Emerging molecular mechanisms of brain tumour oedema
Veröffentlicht in British journal of neurosurgery
VolltextArtikel -
4
-
5
Rapid analysis of packaging laminates by near-infrared spectroscopy
Veröffentlicht in Analyst (London)
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Editorial. Spectroscopy Across the Spectrum 2
Veröffentlicht in Analytical proceedings
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
Chromatographic analysis of glucosinolates—a potential aid to the plant breeder
Veröffentlicht in Analytical proceedings
VolltextArtikel -
16
Quality assurance aspects of food analysis
Veröffentlicht in Analytical proceedings
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
The free amino acids of tubers of potato varieties grown in England and Ireland
Veröffentlicht in Potato research
VolltextArtikel -
20