-
1
-
2
Use of digital images to estimate CIE color coordinates of beef
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Exchange-bias reversal in Mn 2−x Ni 1+x Ga films with antisite disorder
Veröffentlicht in Intermetallics
VolltextArtikel -
8
Exchange-bias reversal in Mn2−xNi1+xGa films with antisite disorder
Veröffentlicht in Intermetallics
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Normal calves from transfer of biopsied, sexed and vitrified IVP bovine embryos
Veröffentlicht in Theriogenology
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Vitamins E and C improve pigment and lipid stability in ground beef
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
15
Kinetics of pigment oxidation in beef from steers supplemented with vitamin E
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Vitamin E supplementation of Holstein steer diets improves sirloin steak color
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
19
A review of dietary vitamin E supplementation for improvement of beef quality
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
20
Dietary alpha-tocopheryl acetate contributes to lipid stability in cooked beef
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel