-
1
-
2
-
3
-
4
Prediction of semolina technological quality by FT-NIR spectroscopy
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
5
-
6
Potential application of PTR-TOFMS for the detection of deoxynivalenol (DON) in durum wheat
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
7
-
8
DNA-based analysis for authenticity assessment of monovarietal pasta
Veröffentlicht in European food research & technology
VolltextArtikel -
9
Durum wheat quality evaluation: influence of genotype and environment
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
10
-
11
Amino acid composition of selected strains of diploid wheat, Triticum monococcum L
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Characterization of Fusarium langsethiae isolated from wheat kernels in Italy
Veröffentlicht in Journal of plant pathology
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20