-
1
A comprehensive study of red wine properties according to variety
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
Flavonoids in Onion Cultivars (Allium cepa L.)
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
3
Chemical characterization of Opuntia dillenii and Opuntia ficus indica fruits
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
4
Influence of copigmentation and phenolic composition on wine color
Veröffentlicht in Journal of food science and technology
VolltextArtikel -
5
-
6
Physicochemical characteristics of minor monofloral honeys from Tenerife, Spain
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
7
Mineral and trace element concentrations in cultivars of tomatoes
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Fructans and major compounds in onion cultivars ( Allium cepa)
Veröffentlicht in Journal of food composition and analysis
VolltextArtikel