-
1
-
2
-
3
Development of the structure of an imitation cheese with low protein content
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
4
GELENEKSEL GIDALARDAN DARTI'NIN ÜRETİM YÖNTEMİ VE BAZI ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
5
-
6
Geleneksel gıdalardan dartı'nın üretim yöntemi ve bazı özelliklerinin belirlenmesi
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
7
-
8
Evaluation of risk factors for the safety of street foods
Veröffentlicht in Food and Health
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Atrial angiosarcoma imaged by F-18 FDG PET/CT
Veröffentlicht in Anadolu kardiyoloji dergisi : AKD
VolltextArtikel