-
1
-
2
Chronic Periodontitis and C‐Reactive Protein Levels
Veröffentlicht in Journal of periodontology (1970)
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Ohmic Heating: A potential technology for sweet whey processing
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
7
Fermentative losses and chemical composition and in vitro digestibility of corn grain silage rehydrated with water or acid whey combined with bacterial-enzymatic inoculant
Veröffentlicht in Semina. Ciências agrárias : revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Nopalea cochenillifera Biomass as Bioadsorbent in Water Purification
Veröffentlicht in Water (Basel)
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Optimization Tifton-85 grass cutting for productivity and nutrient value
Veröffentlicht in Bioscience journal
VolltextArtikel