-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Determination of thiamine and riboflavin in pet foods and animal feedingstuffs
Veröffentlicht in Analyst (London)
VolltextArtikel -
7
Determination of synthetic colours in foods using high-performance liquid chromatography
Veröffentlicht in Analyst (London)
VolltextArtikel -
8
Determination of Indigo Carmine in boiled sweets and similar confectionery products
Veröffentlicht in Analyst (London)
VolltextArtikel -
9
Determination of ammonia by the Nessler method in waters containing hydrazine
Veröffentlicht in Analyst (London)
VolltextArtikel -
10
-
11
Impact of key new regulations on analytical chemistry
Veröffentlicht in Analyst (London)
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Thermo-Reversible Denaturation of Eucollagen in Solution
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
18
The use of infrared spectroscopy in the analysis of pesticide residues
Veröffentlicht in Analyst (London)
VolltextArtikel -
19
Factors influencing the colorimetric determination of nitrite with Cleve's acid
Veröffentlicht in Analyst (London)
VolltextArtikel -
20