-
1
-
2
-
3
Carboxymethyl-lysine: thirty years of investigation in the field of AGE formation
Veröffentlicht in Food & function
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
An Updated Review of Soy-Derived Beverages: Nutrition, Processing, and Bioactivity
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
15
How Far is the Spanish Snack Sector from Meeting the Acrylamide Regulation 2017/2158?
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
16
-
17
Dietary Exposure to Acrylamide in Spanish University Canteens by the Duplicate Diet Method
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
18
Are Household Potato Frying Habits Suitable for Preventing Acrylamide Exposure?
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
19
-
20
Formation of Acrylamide and Other Heat-Induced Compounds during Panela Production
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel