-
1
-
2
-
3
Carotenoid accumulation and function in seeds and non‐green tissues
Veröffentlicht in Plant, cell and environment
VolltextArtikel -
4
-
5
Perspectives on Future Protein Production
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Food for thought: Selecting the right enzyme for the digestion of gluten
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
9
-
10
Measuring hordein (gluten) in beer--a comparison of ELISA and mass spectrometry
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
11
Noscapine and Apoptosis in Breast and Other Cancers
Veröffentlicht in International journal of molecular sciences
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
Hordein Accumulation in Developing Barley Grains
Veröffentlicht in Frontiers in plant science
VolltextArtikel -
16
Catcher of the Rye: Detection of Rye, a Gluten-Containing Grain, by LC–MS/MS
Veröffentlicht in Journal of proteome research
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20