-
1
Some Physical and Morphological Properties of Wild Sunflower Seeds
Veröffentlicht in Biosystems engineering
VolltextArtikel -
2
Sorptional equilibrium and drying characteristics of garlic
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Revisiting the hydrogenation of sunflower oil over a Ni catalyst
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
6
Enzymatic acidolysis of sunflower oil with a palmitic–stearic acid mixture
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
7
-
8
Modelling the pneumatic drying of food particles
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
9
-
10
A general closure scheme for the method of volume averaging
Veröffentlicht in Chemical engineering science
VolltextArtikel -
11
Effectiveness of added natural antioxidants in sunflower oil
Veröffentlicht in Grasas y aceites (Sevilla)
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
Modeling and simulation of an oilseed meal desolventizing process
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
16
Drying of cellular material—I. A mass transfer theory
Veröffentlicht in Chemical engineering science
VolltextArtikel -
17
Hexane sorption in oilseed meals
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
18
-
19
Drying of cellular material—II. Experimental and numerical results
Veröffentlicht in Chemical engineering science
VolltextArtikel -
20
Determination of heat transfer coefficients during drying of foodstuffs
Veröffentlicht in Journal of food process engineering
VolltextMagazinearticle