-
1
Impact of Omega-3 Fatty Acids on the Gut Microbiota
Veröffentlicht in International journal of molecular sciences
VolltextArtikel -
2
-
3
Polyunsaturated Fatty Acids as Prebiotics: Innovation or Confirmation?
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
4
-
5
The Prebiotic Diet: Other Dietary Molecules Implicated in Gut Microbiota Health
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
6
The Effect of Trans Fatty Acids on Human Health: Regulation and Consumption Patterns
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
7
Editorial: Polyunsaturated fatty acids and gut microbiota
Veröffentlicht in Frontiers in nutrition (Lausanne)
VolltextArtikel -
8
Antioxidant Profile and Sensory Analysis in Olive Oils of Different Quality Grades
Veröffentlicht in Agriculture (Basel)
VolltextArtikel -
9
Food Emulsifiers and Metabolic Syndrome: The Role of the Gut Microbiota
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Retinoic Acids in the Treatment of Most Lethal Solid Cancers
Veröffentlicht in Journal of clinical medicine
VolltextArtikel -
19
Tomato pomace food waste from different variants as a high antioxidant potential resource
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
20