-
1
-
2
Flavouring group evaluation 420 (FGE.420): Hesperetin dihydrochalcone
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Re‐evaluation of erythritol (E 968) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Re‐evaluation of neohesperidine dihydrochalcone (E 959) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
12
-
13
Safety evaluation of crosslinked polyacrylic acid polymers (carbomer) as a new food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
14
-
15
Peer review of the pesticide risk assessment of the active substance fosetyl
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
Peer review of the pesticide risk assessment of the active substance lavandulyl senecioate
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
20
Peer review of the pesticide risk assessment of the active substance 1‐methylcyclopropene
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel