-
1
Atlantic mackerel (Scomber scombrus, L.): Shelf life in ice
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Quality characteristics of flyingfish (Exocoetidae spp.)
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
5
-
6
Okra seeds. New protein source
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Chemical Composition and Shelf Life Study of Grayfish (Squalus acanthias)
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
12
Ocean pout (Macrozoarces americanus): nutrient analysis and utilization
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
13
Immobilized flounder muscle glyceraldehyde 3-phosphate dehydrogenase
Veröffentlicht in Molecular and cellular biochemistry
VolltextArtikel -
14
Preservation of Grayfish (Squalus acanthias) by Salting
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
15
Sugars in Red Tart Cherries and Their Changes During Maturationa
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
16
Partial Suppression of Tumour Production by Dibutyryl Cyclic AMP and Theophylline
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Sugars in Red Tart Cherries and Their Changes During Maturation
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
20