-
1
-
2
Some physicochemical properties of peanut protein isolates
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
3
-
4
Alternative hydrocarbon solvents for cottonseed extraction
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
5
-
6
Analysis of Flavonoids by HPLC: An Update
Veröffentlicht in Journal of liquid chromatography
VolltextArtikel -
7
High-performance liquid chromatography of 34 selected flavonoids
Veröffentlicht in Journal of Chromatography A
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Microwave heating of cottonseed: a pilot plant study
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
12
Free amino acid determination in whole peanut seeds
Veröffentlicht in Analytical biochemistry
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
A new simplified protein hydrolysis apparatus
Veröffentlicht in Analytical biochemistry
VolltextArtikel -
16
-
17
Fruiting sites in cotton: Seed quality
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20