-
1
-
2
Processing Tuna, Scombridae, for Canning: A Review
Veröffentlicht in Marine fisheries review
VolltextArtikel -
3
Tempering Large Tuna Prior to Thawing to Minimize Histamine Formation
Veröffentlicht in Food protection trends
VolltextMagazinearticle -
4
Precooking Tuna: A Heat of Summation Analysis of Different Heating Profiles
Veröffentlicht in Food Protection Trends
VolltextMagazinearticle -
5
A Strategy for Controlling Histamine Formation at Tuna Precooking
Veröffentlicht in Food protection trends
VolltextMagazinearticle -
6
Setting HACCP Critical Limits for the Precooking CCP of Commercially Processed Tuna
Veröffentlicht in Food protection trends
VolltextMagazinearticle -
7
Sampling Plans to Determine the Minimum Core Temperature Reached during the Precooking of Tuna
Veröffentlicht in Food Protection Trends
VolltextMagazinearticle -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Around the Clock Observations of the Q0957+561A,B Gravitationally Lensed Quasar
Veröffentlicht in The Astrophysical journal
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Round the Clock Observations of the Q0957+561 A,B Gravitationally Lensed Quasar
Veröffentlicht in arXiv.org
VolltextArtikel