-
1
Enzyme-assisted extraction of bioactives from plants
Veröffentlicht in Trends in biotechnology (Regular ed.)
VolltextArtikel -
2
Microbial Pigments in the Food Industry-Challenges and the Way Forward
Veröffentlicht in Frontiers in nutrition (Lausanne)
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Molecularly engineered graphene surfaces for sensing applications: A review
Veröffentlicht in Analytica chimica acta
VolltextArtikel -
6
Preparation, characterization and functional properties of flax seed protein isolate
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Omega-3 biotechnology: Thraustochytrids as a novel source of omega-3 oils
Veröffentlicht in Biotechnology advances
VolltextArtikel -
14
-
15
LC-ESI-QTOF-MS/MS Characterization of Seaweed Phenolics and Their Antioxidant Potential
Veröffentlicht in Marine drugs
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
Graphene‐Oxide‐Based Enzyme Nanoarchitectonics for Substrate Channeling
Veröffentlicht in Chemistry : a European journal
VolltextArtikel -
20