-
1
-
2
The occurrence in olive oil of a new class of phenolic compounds: hydroxy-isochromans
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Distribution and speciation of selenium in Lecythis ollaria plant
Veröffentlicht in Microchemical journal
VolltextArtikel -
8
Excretion study of stanozolol in bovine by HPLC-tandem mass spectrometry
Veröffentlicht in Chromatographia
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Capillary Zone Electrophoresis of some organic acids in milk whey
Veröffentlicht in Journal of separation science
VolltextArtikel -
18
-
19
Analysis of orange and mandarin essential oils by HPLC
Veröffentlicht in Chromatographia
VolltextArtikel -
20
Analysis of lemon and bergamot essential oils by HPLC with microbore columns
Veröffentlicht in Chromatographia
VolltextArtikel