-
1
-
2
A Review of Childhood and Adolescent Obesity Interventions
Veröffentlicht in Critical reviews in food science and nutrition
VolltextArtikel -
3
-
4
How experts are chosen to inform public policy: Can the process be improved?
Veröffentlicht in Health policy (Amsterdam)
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Interactions among calcium, zinc and phytate with three protein sources
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
13
-
14
Changes in color and flavor and their effect on sensory perception in the elderly
Veröffentlicht in Nutrition reviews
VolltextArtikel -
15
-
16
Solubility of iron in model systems containing organic acids and lignin
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
17
-
18
In vitro solubility characteristics of six calcium salts
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
19
-
20
Research issues and needs for the future
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel