-
1
-
2
-
3
Modeling the survival of Salmonella spp. in chorizos
Veröffentlicht in International journal of food microbiology
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
Cutting boards in Salmonella cross-contamination
Veröffentlicht in Journal of AOAC International
VolltextArtikel -
7
-
8
Infectivity of RNA from Inactivated Poliovirus
Veröffentlicht in Applied and Environmental Microbiology
VolltextArtikel -
9
Antiviral effects of bacteria isolated from manure
Veröffentlicht in Microbial ecology
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Central nervous system tissue detection in meat from advanced meat recovery systems
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
14
-
15
Survival of Listeria monocytogenes in experimental chorizos
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
16
-
17
Pathogen survival in chorizos: ecological factors
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
18
Survival of Salmonella and Escherichia coli O157:H7 in chorizos
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
19
-
20
Cryptosporidium parvum studies with dairy products
Veröffentlicht in International journal of food microbiology
VolltextArtikel