-
1
Inverse four-wave mixing and self-parametric amplification in optical fibre
Veröffentlicht in Nature photonics
VolltextArtikel -
2
Inverse four-wave-mixing and self-parametric amplification effect in optical fibre
Veröffentlicht in Nature photonics
VolltextArtikel -
3
-
4
Stable single-mode compound-ring erbium-doped fiber laser
Veröffentlicht in Journal of lightwave technology
VolltextArtikel -
5
-
6
Effects of metal-complexing agents on water binding by gluten
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
7
-
8
Role of free flour lipids in batter expansion in layer cakes. II. Effects of heating
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
Distribution of deoxynivalenol in soft wheat mill streams
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
13
Functionality of specific flour lipids in cookies
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
14
Components of cake batter expansion in white layer cakes
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
15
Electrical conductivity of flour suspensions and extracts in relation to flour ash
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
16
Note on a simple device for monitoring batter expansion in layer cakes during baking
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
17
Effects of prior salt treatment on gluten dispersibility
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
18
Note on the effect of bran lipids on cookie quality
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
19
-
20