-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Flow rate and heat transfer modelling in extrusion cooking of soy protein
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
7
Mechanisms involved in the infusion of starch based porous food materials by oil based liquid foods
Veröffentlicht in Journal of food process engineering
VolltextMagazinearticle -
8
-
9
-
10
Estimating Sensible Heat Exchange of Chickens by Simulation
Veröffentlicht in Transactions of the ASAE
VolltextArtikel -
11
The Effect Of Temperature On Sorption Isotherms Of Biological Materials
Veröffentlicht in Transactions of the ASAE
VolltextArtikel -
12
Structural Sandwich Design Under Interactive Mode Using Digital Computers
Veröffentlicht in Transactions of the ASAE
VolltextArtikel -
13
Mathematical Simulation of Mass and Heat Transfer in High Moisture Foods
Veröffentlicht in Transactions of the ASAE
VolltextArtikel -
14
-
15
Large-scale discovery of novel genetic causes of developmental disorders
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
16
-
17
A Critical Review of Stall Control Techniques in Industrial Fans
Veröffentlicht in ISRN Mechanical Engineering
VolltextArtikel -
18
-
19
SMA-MAP: a plasma protein panel for spinal muscular atrophy
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
20