-
1
Flow rate and heat transfer modelling in extrusion cooking of soy protein
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
2
Mechanisms involved in the infusion of starch based porous food materials by oil based liquid foods
Veröffentlicht in Journal of food process engineering
VolltextMagazinearticle -
3
-
4
-
5
Simultaneous Heat and Mass Diffusion in Biological Materials
Veröffentlicht in Journal of agricultural engineering research
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Useful Immunohistochemical Markers of Tumor Differentiation
Veröffentlicht in Toxicologic pathology
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
Seeding Rate, Nitrogen Rate, and Cultivar Effects on Malting Barley Production
Veröffentlicht in Agronomy journal
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Canola Response to ESN and Urea in a Four-Year No-Till Cropping System
Veröffentlicht in Agronomy journal
VolltextArtikel -
20