-
1
Seasonal changes in lipid composition of sardine (Sardina pilchardus)
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Industrial production of crisps and prefried french fries using sunflower oils
Veröffentlicht in Grasas y aceites (Sevilla)
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Fatty acid composition of some algae from the black sea
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
9
-
10
The analysis of evening primrose oil
Veröffentlicht in Industrial crops and products
VolltextArtikel -
11
Lipid chromatographic analysis
Veröffentlicht in TrAC, Trends in analytical chemistry (Regular ed.)
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Separation of neutral lipids on chromarods
Veröffentlicht in Journal of Chromatography A
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Tanacetum (Chrysanthemum) corymbosum seed oil: a rich source of a novel conjugated acetylenic acid
Veröffentlicht in Lipids
VolltextArtikel -
20
The unusual occurrence of 14-methylhexadecanoic acid in Pinaceae seed oils among plants
Veröffentlicht in Lipids
VolltextArtikel