-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
RATE OF INTEREST DURING CHOLA PERIOD IN ARRURNADU
Veröffentlicht in Proceedings of the Indian History Congress
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Development of rice bran oil blends for quality improvement
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
10
The potential of arbuscular mycorrhizal fungi in C cycling: a review
Veröffentlicht in Archives of microbiology
VolltextArtikel -
11
-
12
Two former leprosy patients leading social transformation. A qualitative study
Veröffentlicht in Leprosy review
VolltextArtikel -
13
Two former leprosy patients leading social transformation. A qualitative study
Veröffentlicht in Leprosy review
VolltextArtikel -
14
Electric‐field assisted ultrafast synthesis of Ti3SiC2 MAX phase
Veröffentlicht in Journal of the American Ceramic Society
VolltextArtikel -
15
Maize significance in Indian food situation to mitigate malnutrition
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20