-
1
-
2
Cottonseed oil [Processing, fatty acid composition]
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
3
Peanut protein and product functionality
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
Total gossypol content of glandless cottonseed
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Determination of total gossypol at parts-per-million levels
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
10
-
11
Electrophoretic characterization of six selected enzymes of peanut cultivars
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Effect of moist heat on solubility and structural components of peanut proteins
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20