-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Starch digestion in the upper gastrointestinal tract of humans
Veröffentlicht in Starch - Stärke
VolltextArtikel -
6
-
7
Acceptability of alginate enriched bread and its effect on fat digestion in humans
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
8
The Properties of the Mucus Barrier, a Unique Gel–How Can Nanoparticles Cross It?
Veröffentlicht in Therapeutic delivery
VolltextArtikel -
9
-
10
The MUC2 Gene Product: Polymerisation and Post-Secretory Organisation-Current Models
Veröffentlicht in Polymers
VolltextArtikel -
11
-
12
Dietary fibre and weight loss: Where are we now?
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Non-equilibrium metal oxides via reconversion chemistry in lithium-ion batteries
Veröffentlicht in Nature communications
VolltextArtikel -
20
Stable amorphous georgeite as a precursor to a high-activity catalyst
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel